Hjem   >   Næringsliv   >   På Bokbad med Gausdal Land

Forfatteren (t.v) sammen med Åge Melbø, eiendomssjef, Jesper Holte, styreleder og dagens leder av firmaet Audun Løhre i "bokbadet"

På Bokbad med Gausdal Land

I kveld ble bedriftshistoria til Gausdal Landhandleri lansert for inviterte gjester og presse på biblioteket i Gausdal.  Neste år er bedriften 80 år og boka er et jubileumsskrift som forteller det meste av bedriftshistorien fra far og onkel til Torbjørn Seielstad startet handel ved Segalstad bru i 1938 og fram til i dag da bedriften har 16 byggevarehus over hele Østlandet. Boka er ført i pennen av Carl Henrik Grøndahl og er på 172 sider med tittelen «Ut over Segalstad bru» En symbolsk tittel i flere sammenhenger ved at Torbjørns bestefar Hans ville ha utsikt fra garden  nettopp over sentrum Segalstad bru når han skilte ut tomter til bolig og næringsformål og at virksomheten på disse årene har spredt seg godt utover Segalstad bru, faktisk over store deler av det indre Østlandet på disse årene.

Når vi kaller det bokbad så gjenspeiler det på den fine regien med prat i sofakroken ( selvsagt rød i fargen) likt de mer kjente prat om bøker vi ser i fjernsynet. Flere hadde ordet i kveld; eieren sjøl.ansatte, forfatteren , styreformannen og sentrale medarbeidere. Redaktøren i Gausdøl’n hadde æren av å framføre en bokanmeldelse. Den får vi komme tilbake til i papirutgaven før jul. Sang og musikk sto gruppa Vi Menn for.

Torbjørn sa at han som besluttsom bedriftsleder hadde brukt omtrent 30 år på å bestemme seg for å gi ut bok om bedriftens historie. Nå er den her og blir å få kjøpt i Gausdal Landhandleri sine avdelinger  fra denne uka.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin