Hjem   >   Næringsliv   >   Kortreiste juletre står seg godt

Juletreselgerne pakker snart sammen for i år

Kortreiste juletre står seg godt

Ola Fyksen har lang erfaring som juletreprodusent og kan fortelle at salg av gran og eldelgran fra lokal skog fortsatt står seg godt selv om kunstige juletre også har hatt sitt inntog her i Gausdal. Noen kommer også tilbake og vil ha ekte gran etter noen år med «plast» sier Ola . Årets salg er på det jevne kan han fortelle når de i dag på lille juleaften driver opprydding og hjelper de som er ute i siste liten med tre til i morgen. Det er alltid noen som har treet langt ned på handlelista kan juletreselgerne fortelle. Mange hytteeiere har også vært innom disse siste dagene.

Med seg på salgsplassen ved Segalstad bru har Ola Roland Lørken og Martin Nyhus. Flinke solide ungdommer skryter sjefen. I ettermiddag er det slutt på salget og juletrekarene ønsker alle God Jul, helst med ekte gran.

Gausdøl’n vil og passe på å ønske GOD JUL til lesere på nettavisa. det blir her på nettsida du finner nytt fra Gausdal neste år. Vi skjønner godt at noen ikke synes det er det samme som på papir, men vi vil fortsatt være på plass for å dekke smått og stort som skjer i bygda. Det håper vi skal bli en god løsning for mange etter hvert.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin