Kontakt oss

Gausdøl’n i sin nåværende form startet i 1996. Det betyr at vi nå i 2016 er inne i vårt 20 driftsår som lokalavis for Gausdal.  Nytt av året er at vi går ned på 4 utgivelser pr. år og starter det nye året med nye nettsider tilpasset brukere på nettbrett og mobil. Den forrige nettløsningen var 10 år nå og det var behov for en oppgradering. Vi vil etter hvert fylle på med informasjon slik at nettsidene blir en god kanal for informasjon om det som skjer i bygda. Det blir en helt åpen nettløsning  uten betalingsmurer eller unødige stopp for leserne.

Hovedproduktet vårt vil fortsatt være papiravisa som retter seg opp mot hovedsesonger som påske, sommer, høst /Gausdalsdag og  jul.
Avisa går til alle husstander i Gausdal og som bosatt utenfor bygda kan du tegne abonnement å få avisa i posten. Det er rundt 800 som gjør det pr. i dag.

Det daglige avisarbeidet

Det er Olav Iverslien som er redaktør og står for det meste av reportasjer og foto både for papiravisa og nettutgaven.  Frilansere bidrar med stoff ved behov. Den grafiske produksjonen skjer hos IGT AS  som holder til ved siden av Spar  etter Gausdalsvegen.  Gausdøl’n trykkes hos Valdres Trykk på Fagernes og distribueres av Innlandet Distribusjon og Posten utenfor bygda. Gausdøl’n  har kontor i Østringsvegen 1 ( tidligere GLAND).

Stiller opp i lokalmiljøet

Gausdøl’n skal prøve å stille opp der ting skjer i lokalmiljøet. Du kan sende tips om saker eller arrangement enten her via epost eller på tlf 905 37208. De som har noe på hjertet kan også komme innom kontoret vårt på Segalstad bru. Avisa skal ha et våkent blikk på næringsliv, politikk og det rike kulturlivet i bygda. Utflytta gausdøler som driver med spennende ting andre plasser i landet vil vi gjerne også besøke og skrive om.

Ta kontakt hvis du har noe på hjertet!

Olav Iverslien / redaktør

 


 

olav_iverslien
Olav Iverslien
Redaktør
Mobil: 905 37 208
E-post: redaksjon@gausdolen.no
per_audun_ovstehage
Per Audun Øvstehage
Freelancejournalist
Telefon: 61 22 07 55
E-post: praud@bbnett.no
tanja
tanja Kristin Staum
Layout og produksjon
Telefon: 913 30 698
E-post: tanja@igt.no
kjell_gunnar_arnes
Kjell Gunnar Årnes
Web
E-post: kjell.gunnar@faaberg.com

 

Sats/Layout: IGT v/Tanja Kristin Staum
Telefon: 9133 0698 
E-post : tanja@igt.no
 
Trykk: Valdres Trykkeri AS, Fagernes