Hjem   >   Næringsliv   >   Hotellet på Skeikampen har åpnet

Sigrid Johansen og Lars S Pettersen gleder seg til ny vintersesong

Hotellet på Skeikampen har åpnet

Torsdag nå åpnet Thon Hotell Skeikampen for sesongen. Fram til jul er det åpent helger og i ukedager det er bestilt arrangement. Vi har truffet hotelldirektør Lars S Pettersen og hotellsjefen Sigrid Johansen. Det er godt å se biler på parkeringsplassen igjen mener begge to. I sommer har det kun vært utleie av overnattingssenger og ingen hotelldrift. Sommeren er brukt til en god del oppussing. Vi har pusset opp både resepsjonen og salongbaren og oppgradert alle bad på rommene forteller Pettersen. Bestillinger for vintersesongen ser bra ut men det blir en litt forsiktig start nå før jul. Bemanningen lurer vi på? Noen av de som var ansatt er tilbake slik som kjøkkensjef og restaurantsjef sier Sigrid. Hotellet er kjent for god mat og det skal vi fortsatt være. Vask og stell av rommene er satt bort til Elite Service forteller Pettersen. Vi er nødt til å være påpasselige med bemanningen og ta inn over oss at Skeikampen er en sesongbedrift. Nå i starten må alle være fleksible og trå til i ulike jobber, men vi tror det skal gå bra. Vi må snu underskuddet som hotellet har slitt med i flere år og da er lønnsutgiftene svært viktig.

I vinter blir det ingen drift på Velkomstsenteret ( tidligere Gausdal Høyfjellshotell) All booking og kontakt med utleiekunder vil gå fra Skeikampen. Fra jul har vi åpent daglig fram til over påske , 15 april. Så blir det en utvidet sommersesong i 2018 med  2 måneder  fra 1. juni. Vår og høst kommer hotellet til å være stengt. På Velkomstsenteret starter riving og ombygging så fort alle reguleringsplaner og tillatelser foreligger. Utbygging i bunnen av slalombakken har første prioritet når byggingen starter. I bakken vil de samme driverne som i fjor vinter stå for servering på Nystua og Ski-Inn bar, Galten når heisene på baksida åpner.

På Skeikampen blir det også spisemuligheter i helgene framover og når vintersesongen starter for fullt. Det blir lunsjretter å få kjøpt i salongbaren og middag i spisesalen så langt kapasiteten rekker. Vi er åpne for selskaper og arrangement sier Sigrid. Julebord på Skeikampen er også fortsatt en mulighet. Begge gleder seg til en ny vintersesong og håper på god trafikk.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin