Hjem   >   Næringsliv   >   Fjellvegen åpnet

Tonje Aasberg er vert på Holsbru Kafe

Fjellvegen åpnet

Nå er fjellvegen fra Værskei til Holsbru åpnet etter vinteren og videre derifra også helt inn til Liomseter. Mange brukte dagen i dag til å besøke fjellet og dro innover Dokkvollene med campingvogn og fiskestang. Noen også for å sjå om husvære på setrer og hytter etter vinteren. Vestfjellet betyr mye for mange både her i bygda og tilreisende og de venter ikke lenge når først vegene er åpne.

På Holsbru Kafê er det nytt vertskap i år. Det er Tonje Aasberg ( bildet) bosatt i Follebu som nå vokter bommen, selger fiskekort og andre ting for Fjellstyret og skal betjene den populære kafêen i dette knutepunktet.

Det blir spennende å prøve dette sier Tonje som har sett seg om etter arbeid siden hun flyttet til Follebu. Jeg har erfaring fra både kantiner og restaurant fra tidligere jobber, nå sist har jeg hatt jobb i bank.  Jeg er litt spent men håper at det blir en fin sommer med god trafikk her, sier hun til Gausdøl’n. Det blir åpent her hver dag fra 09-19 sier Tonje.  Mange setter pris på en stopp her og vi skal tilby kaffe, kaker , påsmurt mat og varm mat framover. Det har vært stor trafikk på åpningsdagen og mange hyggelige folk innom. Jeg kjenner ikke så mange av dem, men det håper jeg bedrer seg. Mange sier at de kommer innom igjen og det er hyggelig for oss, sier hun.  Velkommen til fjells er Tonjes hilsen!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin